Op weg naar zelfstandige geloofsgemeenschappen

Werkverband voor de Rechtscultuur in de Kerken (WRK)

Voor velen is de eigen territoriale parochie of kerkelijke gemeente niet meer het centrum van de persoonlijke of collectieve geloofspraktijk. Er ontstaan nieuwe, veelal kleinere geloofsgemeenschappen. Deze stuiten op hun zoektocht naar hun eigen identiteit en positie op allerlei problemen en vragen. Ten dienste van deze gemeenschappen – vooral die met een katholieke achtergrond – heeft het WRK een handleiding opgesteld.

Het WRK hoort graag uw commentaar.

Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht er een foutboodshap komen of hieronder geen pagina zichtbaar worden, dan kunt u de pagina ook via deze link bekijken.